Ny post

Les denne før du legger til ny post:

Dette er en enkel instruks for hvordan du skal legge til et innlegg.

Du logger inn i  her: http://www.notater.net/wp-admin

Når du har logget inn navigerer du til «Posts» -> «Add new».

Der finner du overskriften «Add New Post» og under den legger du inn en tittel for innlegget.

Litt lenger ned er det en stor boks hvor du skriver selve innlegget, her kan du legge til bilder og lignende gjennom «Add Media». Hvis du vil legge inn en youtube video er alt du trenger å gjøre å kopiere linken og lime den inn her, da vil WordPress gjøre resten.

Når du har skrevet selve innlegget er det viktig at du velger riktig kategori, det gjør du på høyre side der du finner «categories».

Så når du har valgt kategori bør du legge til «Tags» litt lenger ned. Her er det viktig å få med så mange stikkord som mulig, det er disse som gjør at googles søkemotor finner artikkelen. Men ikke legg inn for mange «tullete» stikkord. Eksempler på stikkord kan være «Genmodifisering», «kloning», etc. Det er ikke lurt å ha med stikkord som «også», «side 205» etc.

Etter at du har lagt til det hadde det vært fint om du kunne lagt til et «featured image» om artiklen, dette kan du gjøre veldig enkelt ved å søke på google etter f.eks. tittelen din, men husk at den må være cc-godkjent.

Hvis du nå har tid eller har lyst til å gjøre det ordentlig  kan du fylle ut alt du har lyst til i «WordPress SEO by Yoast under tekst-boksen.

Så, når alt dette er gjort trykker du på «publish» i høyre hjørne og den blir synlig på nettsiden.